fbpx

Individuální konzultace a mentoring 1:1

Potřebuješ probrat nějaký konkrétní rodičovský problém, nasměrovat, sdílet se, získat nový úhel pohledu, inspiraci, motivaci nebo podporu? 

Jsem tady se svými AHA momenty pro tebe.

Zavoláme si spolu přes videohovor a uděláme si takový soukromý online ženský kruh 1:1 ♥. Konzultace je jednorázová (může jich být více). 

Nově dělám se ženami i mentoring – ve formě dlouhodobé 1:1 spolupráce, která trvá 6 týdnů (součástí je 6 strukturovaných Zoom callů a nonstop podpora na Whatsappu). Jestli si tě mentoring volá, napiš mi na e-mail nebo na IG do zpráv a doladíme detaily.

Pro koho je konzultace vhodná?

Konzultace je pro tebe vhodná, pokud se v životě snažíš jít cestou vytváření vědomých vztahů založených na vzájemném respektu. Nebo možná nevíš, jak a kde začít?

Chceš získat jiný nebo nový úhel pohledu na konkrétní situace, které řešíte u vás doma?

Osvojit si styl efektivní komunikace a mluvit tak, aby tě ostatní slyšeli?

Chceš se začít v mateřství cítit víc sama sebou a být spokojenější ženou?

A o čem se spolu můžeme bavit? Téma nechám na tobě, ale pro představu zde vypíšu některé bloky kurzu Efektivního rodičovství, jehož jsem lektorkou:

* Rodičovská přesvědčení a jejich vliv na naše výchovné postoje,

* Výchovné styly a přístupy,

* Sourozenecké konstelace a rodinná atmosféra, 

* Řešení problémového chování dětí,

* Zvládání emočně náročných situací v rodině,

* Budování sebedůvěry dítěte,

* Efektivní komunikace,

* Rozvíjení sebedůvěry rodiče.

Z konzultace získáš maximum, pokud máš otevřenou mysl a ráda se necháš inspirovat od lidí, jejichž životní styl ti dává smysl. 

Jsem přesvědčená o tom, že vzájemný dialog je jeden z nejefektivnějších způsobů učení. 

Těším se, až se poznáme ♥

Konzultace nemá psychoterapeutický charakter a nenahrazuje péči psychologa. Psychoterapii doporučuju všude a všem jako důležitou součást psychohygieny.

Více o mně

Jmenuju se Tereza a už skoro 5 let jsem máma jedné boží holčičky.

Jsem lektorka efektivního rodičovství, prošla jsem výcvikem Respektovat a být respektován a kurzem Výchovy bez poražených. 

Mojí vášní jsou vývoj dětského mozku a moderní poznatky z neurověd, emoční inteligence, respektující výchova, vědomé vztahy a bezpodmínečná láska. Zajímám se také komplexně o zdraví a well-being. 

Napsala jsem tři e-booky, natočila dva webináře o hranicích ve výchově, jeden o rodičovském egu a provázím ženy online kurzem Umění povzbuzovat.

Další informace ke konzultaci:

  • konzultace proběhne online přes aplikaci Zoom – není třeba mít aplikaci nainstalovanou, stačí, když kliknete na odkaz, který vám zašlu na e-mail
  • termín si domluvíme individuálně, ozvu se vám po uhrazení objednávky
  • do poznámky k objednávce mi můžete nastínit, co spolu budeme řešit, připravím si v případě zájmu dopředu nějakou doplňkovou literaturu
  • konzultace bude trvat přibližně 45 minut 
  • v případě zájmu o dlouhodobý mentoring 1:1 se mi ozvi na e-mail nebo do zpráv na IG

Cena konzultace je



600 Kč/45 min